Jobbiga tider som blir ljusa snart (hoppas jag)

Hej alla läsare.

Har funderat mycket på sista tiden.
Jag har funderat på om det är värt att lägga ner hela sitt liv på att uppnå något man verkligen vill om man på köpet inte mår riktigt bra. Skolan är riktigt jobbig. jag vet att jag valt rätt och kursen i sig är inte så jobbig. Men ändå känns inte allt okej. tror jag börjar få tillbaka min prestationsångest. Jag vill verkligen inte att den skall komma ikapp mig igen och detta dövar jag genom att strunta i att plugga även om jag måste...... Men i efterhand leder det till ångest... En ond cirkel som jag inte riktigt kan hantera just nu.

Finns inget värre än när man verkligen vill något men ändå inte riktigt lyckas uppnå det.. Ja jag är en tjej med höga krav men tror ändå inte att det handlar om det...

Jag vet att detta bara är massa virrvarr som ni säkert inte kan förstå men just nu är det ganks gött att bara sitta och skriva av sig  lite.. ta inte allt bokstavligt.... JAG LEVER... haha men alla har vi våra perioder då livet känns jävligt tungt och man letar på något sett efter något man aldrig kommer få......

Iblans önska jag att man kunde gå tillbaka lite i tiden, då allt kändes s¨å roligt och lätt ... Inga ansvar som vila på ens axlar inga pengar som styrde ens värld.

Jag vet att jag är en lycklig människa, jag har världens bästa sambo/fästman som är den snällaste man kan önska sig, men ibland förstår vi oss inte riktigt på varandra och då slocknar lågan en aning. Men det är då man skall vara stark och verkligen tänka efter vad man har. så kommer förhoppningsvis lågan att lysa starkare igen inom snar framtid. Jag vet ad jag har och jag tänker göra allt för att hålla lågan vid liv.

Till alla nära som blir orolig, bli inte det. JAg behövde bara skriva av mig lite. Känns gött att kunna prata med sig själv på nått vis. haha kanske jag borde göra det i en dagbok, men saken är att jag inte tror på sånt, det är så man stänger inne sina tankar och känslor. Jag delar hellre med mig av dem. Det är så det är att i hjärtat vara poet. hahahha..

All min kärlek till min älskade man, familj och mina vänner. Det är ni som gör livet värt att leva.

Love //  Anna

Myskväll med sting;)

Ikväll skall älsklingen och jag ut och äta...
Vi har druckit rödvin och fixat i ordning oss ett tag nu.. Alltid lika mys att vara med min babe.
Vad tycker ni om vår outfit??? Ha ha min babe är finast;)

Puss till amma o pappa vi kommer i MARS. JIPPI

KRAMAR

Handboll jiippii

Hej alla mina läsare.. Bäst att lägga in ett inlägg så ni inte helt tröttna på att se samma inlägg varje gång ni går in.,.

Nu har en ny kurs satt igång som heter DV_demokratins villkor.. Verkar vara ganska intressant då jag tidigra inte bytt mig om sådant, så det klommer garanterat bli en tuff men mycket lärorik kurs..

Idag har jag pluggat och tränat pilates... Blir dock ingen powerwalk idag, jag hinner helt enkelt inte.. måste laga middag till mannen kommer hem halv åtta.. Sen är det ju handboll med... Iofs bara mot kuwait men jag måste se, det är ett beroende..

Måste ta och ringa till jobbet någon dag och säga att jag gärna kommer tillbaka i sommar.. har bara inte fått tummen ur.. får ta tag i det i helgen...

Mamma undrade om vi ville komma till viken den 28 mars, på konsert, och det är ju ingen omöjlighet,, skönt att komma hem och träffa familjen jue,,,,

Nej nu vet ajg inte vad jag skall skriva mer så hej då..

Puss Anna

GRATTIS PAPPA

God morgon mina vänner.
KLockan är nio och jag sitter här pigg och utvilas en söndag. UNDERBART.

Vill bara sskriva ett STORT  grattis till min älskade pappa som fyller år idag.
Han är Världens bästa.
Hoppas du får en underbar dag.


HURRA HURRA HURRA

Puss o kram Din Anna

Mammas önskan är min lag.

Mamma ville ha lite uppdatering, bäst att lyda.
Idag är en underbar morgon. Sitter och lyssnar på soundtracket till mamma mia och njuter.
Måste säga att jag saknar musiklivet helvetes mycket ibland, men samtidigt är det skönt att bara sitta och lyssna. BLir så glad av musik så det inte är klokt.. Ha ha berättade för min bästa Jenny herromdagen att jag gillade dansband, hon bara skrattade åt mig. Antar att jag är smittad av min släkt, mycket dansband i min barndom..

Denna vecka har jag börjat skolan igen men jag gick bara mpn och tis så det var rätt lugnt. På måndag börjar nästa kurs och den verkar bli svintuff så bäst att njuta av livet och ledigheten i helgen.

Nu skall jag snart ut på powerwalk med min lilla Jenny. Hoppas hon är glad idag för då blir det riktigt skojs. jag är på bajshumör kan man ju säga.. hahah

Saknar familjen där hemma tokamycket. Jag sade till pappsen att ni får komma och hälsa på snart, kanske i februari. hoppas på det iaf..

Ikväll blir det mys med älskling, Vi har knappt ses denna vecka... Så ikväll blir det middag och lets dance:) hans favvoprogram inte... ;) men ett av mina så han får snällt låta mig se det och göra mig sällskap..

Saknar min vänner där hemma.. Lina min vimmsebytjej, saknar och tänker på dig. lovar att ringa snart. Just det träffade din Viktoria på en fest, det var skojs. Sen tänker jag på minAnka som befinner sig långt bort i Thailand. JAg hoppas hon lever livet nu..

Nej det var nog allt för denna gång tror jag...
HA nu en trevlig helg allisammans..

Pusssar eran Anna

RSS 2.0