Paris

Hej min goa vänner...
Jag har itne skrivit så mycket om Paris men det kommer, just nu sitter jag på jobbet så jag kan inte förstärka mitt författande med bilder, därför får ni vänta ännu ett tag med att höra om vår mysia resa...

KRAMAR

Jobbar för fulla muggar!

Hej alla glada. nu har jag sagt åt mig själv att jag skall blogga alla dagar innan vi åker imorn.. hehe två dagar med andra ord..
Idag skall jag jobba till 16,00, sens kall jag hem... färga hår och packa en massa.
Sen blir det fotboll (om jag hinner)..

Puss

bara tre dagar kvar.......

Hej alla goa vänner.

Självklart skall du få ett till inlägg molle.....
Idag står jag här på jobbet och jobbar, men det är inte spec mycket att göra, går mest och plockar brochyrer och styr... men det ä'r ganska skönt det med. Men man blir lite stressad, borde ju vara hemma och städa istället.. Det skall Pelle och jag göra ikväll-.. För man vill ju komma ehm till en ren och fin lägenhet efter Parisresan.. Längtar som en tok nu, men nu är det bara tre dagar kvar innan vi lämnar Varberg.- Skall faktiskt bli riktigt kul att träffa min andra familj igen nu.. Det bli ju inte så ofta man får träffa "svärföäldrarna". Tihi...

Mats molle polle polle jag hoppas du repa som en tok nu,,, det gör jag och längtar som en tok gör jag även.... Men fasen vi måste ju höras snabbt någon dag när jag kommer hem från Paris och prata mellansnack med mera.. TIDEN bara rinner iväg.. ju..... Molle jag saknar dig...

Nu till in första underbara familg... Mamma pappa Johan jag saknar er såååå grymt mycket nu..... Men tiden rinner på som sagt det kommer bara säga svisch så står jag där framför era ögon igen... hehe glöm inte att jag fyller år snart. tihiiiiiii..... Födelsedag blir man aldrig för stor för...;)

Ankan och Niklas. Vad härligt att ni varit förlovade i 4m år nu.... det är jui SVIN länge.... Jag tänker på dig varje dag min älskade kusin..

Linda gumman......... Jag längtar efter att krama på dig och wille... Köpte en ny snuttis till min lilla favvokille nu... en röd/vit med nyckelpigor, den blir nog super tror jag.

rolle, Carina och barnen, oj oj vad jag längtar efter er...

Lotta barnen, min lilla bellis... Nu måste jag snart se er. Jag har syskonbarnapstinens. Det borde vara förbjudet att inte få ses på så här länge...

ja jag längtar efter alla mina vänner., kan inte ta upåp alla nu. då skulle inget jobb bli gjort på hela dagen.....

Back to work.

Pussar anna

Men kom igen.

Halllåååå, nyss klagade ni övar att jag inte bloggade längre och nu när jag gör det så kommer inga kommentarer. Kanske dags att sluta igen.. TACK mamma för att du är med mig om allt som händer här på bloggen.
Nu skall jag åka iväg och jobba i 6,5 timma, till två, sen skall jag hem och städa och börja ladda för fotbollenm 18,00. hmmm SPÄNNANDE. undra om Sverigen lyckas slå Spanien , tror inte så men hoppas natturligtvis.

Puss

Jordgubbens Dag

Hej alla glada..

Tänkte bara berätta lite om denna lediga dag och min kärlek till jordgubbar.

på morgonene åkte jag och hämtade min underbara Sandra, tillsammans tog vi bilen och gasade iväg till vareborg för att plocka jordgubbar... UNDERBARA jordgubbar...

Sedan åkte vi och handlade för att vi hade bestämt oss för att göra jordgubbspaj.. mumma, men den blev inte som vi hade tänkt oss. eftersom pelle är gluten så fick vi ta annat mjöl.. konstigt blev det. men hur den smakar får vi se ikväll....

Innan pajbaket lunchade vi på staden och jag shoppade en sverigetröja, för ikväll gäller det... HEJA SVERIGE... Viktigt att vinna första matchen nu... Till matchen serveras alltså jordgubbspaj med glass, chips och massa öl och cider... är lite festsugen men vi får la se hur det blir med det.. typ alla andra jobbar ju imonr.... får la gå ut själv då;) hahahahhahah nej då..

Sitte och yrar lite nu Sandra och jag har lyckats tömma en flaska champange och vräkt i oss utav de underbara gubbarna under PAJ-baket...

Nu väntar bara en spännande kväll.. längtar till matchstart 20:45 gäller det... Hopp hopp hopp hela Sverige....

Puss

SÖndag

Hej alla glada.

Oj oj o oj  helgen bara har rusat iväg, men så är det väl när man jobbar... fast å andra sidan rusar den lika fort när man är ledig.
idag jobbar jag från åtta till fyra. känns ganska skoj då det är många avresor och det blir mycket gästkontakt, det är faktiskt dem jag är här för. Jga gillar verkligen mitt jobb, då det är fullt av möten och utmaningar. ibland vissa som jag inte klarar av, men jag försöker iallafall...
Nu är det bara två veckor kvar innan Pelle och jag åker till Paris. Skall bli så himla kul att träffa svärförä'ldrarna igen. det är ingen dålig julklapp det. 

Nu har jag jobbat sedan i torsdags och jobbar ända fram till onsdag vilken är min ända lediga dag på två veckor. sedan jobbar jag tors ill torsdag igen.

oj oj  tiden för visfestival närmar sig och jag måste repa repa... har du kommit på nått mellansnack molle. jag har brainstormat men huvudet är tomt ... HJÄLPT. det var mest storm.......

I fredags när jag slutade jobba så åkte jag ner till ankaret där grabbarna satt och grillade.. Pelle hade grillat två hamburgare till mig. sååå gulligt.... Sedan åkte vi hem till Banck en sväng, men eftersom jag skulle upp tidigt så åkte jag tidigt.

Igår när jag kom hem från jobbet vid tre så slappade vi bara till en början. Sedan gick vi ner till min underbara emma och hennes rickard.. Emmas kusin och broder var där också. det är himla trevligt och roligt folk de ni... vi tittade på fotboll och jag drack två öl, mer fick det inte bli, har ju kört till jobbet idag.

nej nu måste jag jobba vidare.... Det är tp allt som händer för nu.

KRAMAR KRAM KRAMAR KRAM KRAMAR KRAM

Fun city

SNYFT idag skall Pelle och en del av våra gemensamma vänner här åka till funcity och roa sig medan en annan får åka till jobbet. Tycker riktigt synd om mig nu. missar alltid det roliga..


=(                   =(                   Snyft

jobb o jobb

Hej alla glada.

Äntligen funkar bloggen igen. Jag har inte skrivit på evigheter känns det som.
Idag skall jag jobba efter att ha haft en dags sommarlov, men det känns ok, för om två veckor drar vi ju till Paris och då är jag ledig en hel vecka. Så det är bara till att slita häcken av sig nu.
Jag älskar mitt jobb , men visst blir man lite avis när nästan alla klasskompisar är lediga ända fram till midsommar. Idag jobbar jag mellan 12.00 och 20.00 så det känns OK.

Imorgon börjar jag nite fören 14.00 sen jobbar jag tidigt hela helgen så kanske skulle man passa på och hitta på något ikväll, eller så blir det bara mys med älsklingen. Det kan vi behöva.

Ankan min babe, GUD vad fin du blev i håret, nästan så man blir lite sugen själv, men med den budgeten jag har så kan jag inte göra så mycket just nu och därför känns det extra gött att gå och jobba när alla andra softar på stranden.

En vacker dag är det jag som har semester och den dagen kommer att komma...

Puss på er alla vänner..

RSS 2.0