torsdag!

Hej hej!
Igår blev en dag i pluggandets tecken. Jag och min klasskompis Linda satt från nio på morgonen till sex på kvällen och skrev tentor... Men gud vad skönt det har varit att vara ledig idag..
Mamma är hemma och vi ska se på speedway tillsamman på nätet he he. Det där blev konstigt.
Imorn kommer Pers föräldrar hit.. det är skojs...
Både Per och jag har varit och klippt oss idag. behövde förnya oss lite;)
Nej nu blir det mys framför tvn ikväll.. och speedway..
KRAMAR

Mamma!! Jag älskar dig... Pappa jag älskar dig.. Brorsan Jag älskar digimage15

Ny vecka

God kväll alla goa människor.
Här sit´ter jag nu och skriver och ser en stor svartfläck på skärmen.. Har precis varit ute och kollat på den vackra solnedgången...:) ååå sååå fin världen är ibland:) he he
Idag känner jag mig stark. Jag har pluggat enda från kl nio i förmiddags tills nu klockan halv sju.. Så nu lägger jag ner för dagen och känner mig nöjd med min prestation., Just nu läsar jag en spännande bok som handla om barnens lek. Så facinerande.. Per är ute och jobbar liteoch jag väntar på att han skall komma hem och mysa. Ikväll blir det mc donalds och idol. En ganska  mysig måndagkväll...

Tänkte att jag lägger upp lite bilder åt er:)
KRAMAR Ni har la inte glömt mig där hemma????

Helgen!

Ja, för det första vill jag tacka alla som kommenterar mina inlägg. Det betyder hur mycket som helst. Ni ska veta att även om jag är dålig på att höra av mig så tänker jag på er varje dag. Jag ÄLSKAR er mina vänner.
I onsdags fyllde Per år, då hade vi lite minikalas med tårta och paket. Tror han vart rätt nöjd med sina presenter faktiskt. :)
I fredags hade jag litteraturseminariun, det är mycket i skolan nu. oj oj oj oj. Trodde inte att det skulle vara så här mycket, men jag ska iaf försöka att ge det en chans. Men litteraturseminariet gick ju inte sååå bra kan jag ju säga. Jag var så arg efter att jag inte har öppnat en bok i helgen. Jag har unnat mig ledig tid. Den unnade jag mig med Per. Det var så otroligt länge sen han och jag umgicks en hel helg, utan några planer. Bara flöt med tiden så att säga. Vi har kollat mycket på film och gått på kvälsspromenad, Vi hade glassfrossa igår.. Mums såå gott och mysigt.
Idag har vi tvättat och städat en hel del. Har faktiskt läst lite med. Även att jag sa att jag skulle låta bliettt. Men Men det var bara lite så..:)
Efter städningen och en mumsig middag så gick vi ¨på långpromenad och myste av det fina sköna vädret. Bilder här nedan......
Sen gick vi och köpte chokladpudding som vi snart ska hugga in på till BECK filmen Den svaga länken. Mamma Sa att den skulle vara bra.... Hoppas alla har det bra där hemma.. Jag längtar efter er alla. Och snart börjar slutspelet i speedway som jag missar... Känns för JÄVL*** he he.. Men det går la på tv... Nej nu blir det mys pys.. 
 
KRAMAR KRAMAR KRAMAR

image5

åhhhhh blir så trött...

Ibland skulle man bara vilja lägga sig ner och skrika. så jävla trött och arg är jag.. på allt.. skolan mest. fan jävla apa varför ska det vara så jävla krångligt. Hatar när folk kr¨ånglar till saker i oonödan. Urs idag är jag nog arg på allt och alla tror jag. Imorron är det littsem nr 2. urs, känner mig inte redo. En klasskompis kommer snart över vi ska hjälps lite. Hoppas jag inte blir arg på henne me bara. '
Kan någon svara på en sak.
Varför har alla killar en förmåga att vara omedvetet egoistiska.
När ska man få något till baka?????

Annars är det bra:) he he...

Hur mår ni?


fredag

Jahopp då var det fredag igen och veckorna bara springer på tycker jag...
Igår struntade jag och linda i allt vad studier heter, och drog till GK:s gjorde visst av med några tusen där. köpte en jättskön vinte jacka. en sån där ordentlig...:)
Nu ska jag läsa lite innan jag ska till skolan igen...
Tack för att ni skriver betyder jättemycket..
Saknar er såå möe..
Vad ska ni hitta på i helgen då`??=
KRAM

Glad? svar nej!

Aj Aj det känns som om jag går i sär av all denna litteratur... Bara varnar er att jag kanske inte kommer skriva i denna lika mycket längre utan bara i mån av tid. Har tyvärr annat att prioritera på min lilla fritid.. Ack jag trodde att högskola skulle vara tufft men inte så häääär tufft. Känner mig en aning knöckt och trötter som bara den e jag..
Förlåt alla vänner att jag är såå dålig på att höra av mig.. Jag vet att jag är det opch här ovan har ni förklaringen... '

KRAM

onsdag

Idag har jag varit på två föreläsningar. Den ena handlade om giraffspråket, den andra om yrkesdagboken. Dem var ganska givande men väldigt luddiga.. Herre gud vad allt är luddig..
Kul att det är så många som komenterar, det är alltid kul att gå in och läsa då.
Ikväll blir det lugnt, har pluggat färdigt för dagen nu.. Jag och killen ska och kolla efter en skrivare.. Behövs ju verkligen nu när man går i skolan... Sen blir det nog bara mys ikväll.. Och idol såklart, FAN missade det igår.,. ja ja ha det så bra allesammans. Saknar er...

PS: Mamma jag försöker tänka på hur jag skriver. men ibland e det inte så lätt, fingrarna går juh liksom av sig själva, sen orkar jag inte rätta till det. eller snarare, jag har inte TID!!!! he he..
Men jag lovar att jag inte skriver på samma sätt i mina arbeten. SÅ nu vet du det:)
Älskar dig och pappi..,

PUss


tisdag

Gud vad tiden går fort tycker jag. Dagarna bara springer förbi. Idag har jag varit på en föreläsning om socialisation. Det var intressant men mycket luddigt. Att förstå är inte alltid det lättase asså! Ikväll ska Per på innebandyträning och jag ska plugga och slappa.. Har väldigt ont i maggen idag,, :(
Hoppas ni får kul på speedwayen mammi och pappi. Ankan hoppas du har det bra i nya lyan. Mats vi måste planera ditt besök snart. du tränar väll=???? ha ha.,..
LINDA saknar dig och bebisen. HE HE::
ja ja kramar om er alla iaf. Och all ni andra vänner med.

MÅNDAG

Oj jag har vistt varit veldigt slarvig med att skriva men det är så mycket pluggande så jag hinner inte riktigt med kan man väl säga. Idag ska jag inte till skolan, en del vet varför.
Missar en föreläsning om gruppsykologi, lite synd för det verkar väldigt spännande.
Nej nu hionner jag inte skriva mer...
KRAM

RSS 2.0