Ångesten är min närmaste vän

Hej alla.

Idag tänkte jag blogga lite, har ju varit'/är sjuk så energin har inte varit på högsta nivå. Jag har inte orkat ringa min vänner som fyller år= ÅNGEST. Får ta ikapp det.

Igår var jag ändå ute och powerwalkade med Jenny, första gångeen efter sjukan. Tro det eller ej, Anna följde med henne till stallet, Anna som är LIVRÄDD för hästar=ÅNGEST. Jag fattar inte hur man törs sitta på världens största djur, jag skulle då aldrig göra det- Jenny fick sig nog många skratt då jagytp inte gick närmare än häst än tio meter. Helt sjukt stora djur. TAck Jenny, för att du fick mig att möta en rädsla, det skall ju vara bra säger dom. Se bilder nedan.

Jo nu till den värsta ångesten. Jag är en brud som har lätt att slänga ord omkring mig ibland. och ofta är de inte så eftertänkta. Vilket kan medföra att vissa tar illa upp. När jag seda fattar det så får jag världens ÅNGEST. En ångest som bidrar till att jag mår så dåligt och kan må dåligt i flera dagar. Jag är en riktig fegis, det erkänner jag, Jag får kalla kårar av konflikter, det är något jag verkligen inte kan hantera. ångesten är inte rolig. Dessutom leder den till att jag inte pluggar för jag mår skit, och då får jag ännu mer ångest. Dubbelångest kan man säga så... hahha. Jag säger förlåt till alla som jag någonsin betett mig illa emot, inte meningen alls.

Press är ett annat ord. Jag känner inte en ända männisika som har sånna höga krav på sig själv som mig. Därför sliter jag mitt hår för att allt jag tar mig ann skall bli perfekt. En vis person sa till mig att övervinna denna känsla annars kommer jag troligen gå in i väggen. Och ja från och med idag, skall jag släppa på kontrollen, Jag hoppas bara innerligt att det inte blir någon form av tvärtom effekt.. Men det skulle jag inte tro.. Och ni som oroar er, jag håller inte på att gå in i nån jävla vägg, men man måste ju tänka efter, i förebyggande syfte;)

Ha en bra dag.

TUSAN I GATAN SICKEN OTUR

ÅHHH nu blir jag arg.
När jag precis kommit ur min depperiod och börjar bli lugn igen, så åker man på influensan.
Ligger hemma med feber, dunkande huvud och förkylning, det värsta är febern. Orkar knappt trycka ner tangenterna så nu slutar jag.

Tur att jag har en fantastiks kille som tar hand om mig.-

LUFTKRAM från en sjuk //ANNA

Äntligen helg;)

Hej alla underbara läsare som fortfarande följer denna blogg, tror dock inte att det är så många eftersom jag uppdaterar sååå himla sällan.

Idag har varit en gooo fredag, vi har haft studiegrupp i skolan och gjort klart alla våra sst 1-4. Kändes jättehärligt... Sedan har vi även börjat lite med vår perspektivredovisning. Kul med tjejerna idag.. Man måste lära sig att uppskatta allt positivt mer och inte gnälla över det negativa, och jag lär mig mer och mer varje dag...

Alla min klasskompisar har fått tillbaka sina didaktiska som vi gjorde över ju, men inte jag. ledsen.... Vill ju så gärna veta.

Jag har vart svinduktig idag. när jag kom hem vid halv två satte jag direkt igång och STORstädade hela lägenheten sjäälv... Jag har till och med SKRUBBAT badrumsgolvet, helt sjukt vad äckligt det kan bli när man bara moppar, men jnu kan det fasen inte bli renare där inne. hoppas nu bara Pelle visar uppskattning.. behöver det.... :)

Iväll blir det lugnt med lite korsord och mysmiddag.
Imorn kanske jag skall dricka vin med min Becca...
och söndag är det Derby. Capricorn vs. Tvååker... Haha just nu står det ett noll till tvååker men det skall väl min gubbe jämna ut på söndag hoppas jag.. Hur skall jag annars kunna se tvååkerstjejerna i ögonen hädanefter.. haha ;) saknar er..

Ha nu en underbar helg..
Love//  Anna

RSS 2.0