Sjuktider!

Jaha då har man alltså legat hemma i fyra dagar.
Idag skall jag knata ner till skolan som håller på till 15. Hoppas innerligt att jag pallar..
Skulle egentligen tränat ikväll men känns dumt att gå på det så tidigt när kroppen fortfarande känns sleten. Får blir en sväng till gymmet imorn istället.

Förstår inte varför jämt jag blir sjuk orka liksom, dessutom är det så himla jobbigt att komma tillbaka efter sjukdom att få upp sin vanliga energi igen. Min hjärna vill så mycket just nu men kroppen skriker nej. Skall allvarligt fundera på att lägga upp min kropp på bytes i någon tidning. hahha.

Ikväll blir det städning istället så det är fin i helgen när svärmor kommer och pelles bror. Kanske blir det skidåkning i helgen med? troligt.

Annars skall jag kolla på my sisters keeper ikväll, alla säger att den är så grymt bra,
Ratar OS lite nu, det går ju inte direkt bra om man säger så...

hmmm hade jag något mer på hjärtat mån tro.. nej jag tror inte det.
så till nästa gång

Allt gott.
//Akay

Då var det dags igen!

tjolahopp.

Idag har det inte hänt sååå himla mycket.. Har pluggat en hel del så nu känner jag mig lugn igen..
Igår var vi och tränade.. Angi, jag. johanna och frida. kul som tusan var det. ett medelpass i gympa.. snacka om bredd på åldrar. Det yngsta var nog runt 13 och den äldsta runt 80.- Hur pigg och tjeck som helst... hon orkade ju mer än mig nästan.. hahahha..

nu skall jag snart iväg och handla in lite kvällsmat... magen börjar bli hungrig..
Imorn är det skola mellan 11 och 16. sen skall jag hem till minjohanna på fredagsmys.. Kanske dra på tentafest men vi får se.. Lördag blire tjejfest igen, denna gång hos Sandra. Skall blir jätteskojs..

känner en viss hemlängtan nu faktiskt... var ett ta g sen jag såg min kära päron som jag älskar och saknar över allt annat på denna jord. ni är bäst..

Nej nu blir OS och handling..


Puss till er alla
/Akay

Im back!

Oj oj oj nu är det VÄLDIGT länge sen jag bloggade, men den som väntar på nått gott....

Dagen består av ledighet, men städade ju igår så idag har jag tömt tvättkorgen! Känner mig väldigt duktig.. Men det konstiga är att man egentligen behöver läsa, men blir såå trött när jag läser så städning känns skojigare just nu..

I kväll blir det fredagsmys med älsklingen.
Lördag blir det innebandy, och bowling
Söndag är det Hjärtandagen.

En go helg med mycket mys men framförallt VINTEROS. Fan såå himla skoj... har längtat efter det länge nu.  Synd bara att det går mitt i natten, men får la ställa klockan när det vankas svenskt guld.. hahahha


På återseende!

// AKay


RSS 2.0