Det närmar sig

Nu längtar längtar jag..............

Musik är livet

god morgon mina trogna läsare.

Idag är det måndag igen, vilket innebär en lång skolvecka framför sig..  heheh ljuger lite går bara i skolan mån och tis, sen är jaf ledig resten av veckan. då skall det läsas så helt ledig är jag ju inte.

Nu till helgen.
I fredags var min sista dag på praktiken, när jag slutat hämtade jag upp min älskling för att åka till stan. vi var på stan ända till sex och gick och shoppade och bara myste, När vi kom hem lagade vi mat och åt mysmiddag och drack vin, en riktigt trevlig kväll..


På lördagen åkte Sandra och jag till gekås, men när vi kom dit insåg vi att vi inte ville, ca tre timmar kö, nej tack, Istället åkte vi till falkenberg och gick och strosade runt på de mysiga smågatorna:) när vi kom hem åt vi middag ihop och speelade buzz, för att sedan se killarna spela DM, Gick inte ås bra dock, kvällen festades loss med Nadja och Natta,. kul kul....

Igår var en seg dag till en början, men på kvällen åkte jag och pelle till göteborg och kollade på ett band "cult of luna" inte min musik men det var är JÄVLA röj på scenen så roligt att titta på iaf.

nej nu är det dags för skola. musik och drama står på schemat. kul kul-.

puss

Dansa som en tok

hej min vänner.

Idag skall Jenny darling och jag äntligen träna.. Dancemania, hoppas det är nått att ha nu bara.. känns lite nervig, har ju ingen direkt kontition nu. är slapp, ful och fat. hahahhahah. thats me..

Vfu går bra, det blir skojigare för var dag...
Jag trivs verkligen i Nollan, men vet ej om fritis är nått för mig. men får ge det lite tid, är iaf glad att jag bytte inriktining. Det är inte det att det är tråkigt, men äsch jag vet inte. skall inte säga nått har fått för lite tid där för att säg nått.. jag gillar min praktikplats mycket.

nej iväg och skaka fettet.. haha jag och alla smalisar;)

Puss

Måndag = VFU

Japp då har vi kommit fram till vecka 42, känns som om tiden bara rasar iväg, jag hinner inte med mitt eget liv.Eller det beror på vilka prioriteringar man har. Denna vecka har vi VFU. DEt är alltid spännande men svårt att komma ut till ett nytt ställe.. man skall lära sig alla namn, man skall försöka få koll upp verksamhetens uppläggning, man prövas av barnen, men trots allt detta så är det galet roligt. man är docl helt galet trötter när man kommer hem. Tur att man inte behöver plugga på eftermiddagarna iaf.... Pust..

kram på er.

plugg och längtan

Idag har jag pluggat med jenny och malin i sju timmar tack mina änglar. kändes väldigt duktigt, så ikväll har jag tagit ledigt från pluggandet.. känne rmig dock inte spec, visare än det....... TYVÄRR.. men men jag har iaf försökt att göra mitt bästa.

Mamma pappa jag saknar er sååååå mycket.
Anledningen till att jag inte ringt är dels att jag är sjuk, har ej mycket energi och den energi jag får använder jag till tentan... men jag ringer i helgen. Jag lovar.. längtar tokmycket efter er och hoppas att november kommer med stormsteg.. funderar på om jag kanske kan komma hem nån helg innan. får kolla läget.

god natt alla sötnosar i vbg och viken, vimmerby och stockhom

puss

Rolig helg = sjuk

Hej alla vänner.

Helgens pingisfest var strålande rolig.'Bara så ni vet. blev dock lite väl rund om fötterna... hihih
Iallafall så straffas man alltid för att man mått bra en stund, i söndags var jag helt deckad, trodde jag var bakis, men eftersom det aldrig gick över och jag blev mer och mer förkyld visade sig vara en influensa, IGEN.....

Så jennys och min träning för dröja ett tag till.. Igår var jag i skolan, men snorade så dant så jag bara störde alla andra, höll på att tuppa av på mentorträffen, men i denna kurs har man FAN inte tid att ha nått drellande efter sig,. utan det 'är bara tuta och köra fast man är DÖsjuk.

Har dessutom tenta på fredag. Hade känts underbart om man orkat läsa till den, men jag orkar fasen inte nu, har ingen energi mer än till att ligga i sängen...

Idag mår ja iaf lite lite bättre och skall gå på föreläsning som är till tentan mellan ett och fyra. sen hem och vila igen..tentaböckerna är verkligen skitsvåra så jag önska jag hade mer energi, men det finns ju alltid omtenta. Nu gör jag mmitt bästa, vilket är ett kapitel per dag, sen får det gå som det går..

Imorn kommer mitt hjärta Jenny hit och skall plugga med mig, hon är med förkyld så vi kan ju sitta och snora i böckerna tillsammansw istället för på vars ett håll;) lova ya skitunge.

Nej kram, på er mina gelehalllon.

///Anna

RSS 2.0