PW- Vänner- Skype och kärlek

sådär så var denna tisdag snart förbi.

Johannababe kom hit idag så vi åkte till Coop och handlade KÖTT hahah . Har aldrig sätt någon köpa sååå mycket kött helt galen, inte en vegetarian i sikte tur för oss!! hahaha Man kallas inte Lovely för intet eller hur?



Sen har jag varit ute på en mysPW med JennyBenny, fatastiskt väder men dock ont i benen nu efter 20 000 steeg i allt för dåliga skor. Fasiken gått över 1,5 mil idag.. göttans.



Sen har jag försökt skypa med min babe, trassel tissel och tassel men till slut fick vi lite ljud i prylarna. hahahah underbart. Alltid härligt att höra din röst älskling då blir jag alldeles trygg och lung i hela kroppen,.. hihiih. Längtar till fredag!!



nu skall jag sova så gonatt världen!

Peace // AKay

Tisdagar= värsta dagen på veckan!

Hmmm ja så är det nog. Tisdagen är en sån mellandag som bara finns där för att finnas. Men denna Tisdag har ändå varit rätt okej för mig hittils.

Vaknade av att det ringde i telefonen och det var ju min lilla johanna som ville lämpa grejer i sin lya. Äntligen kommer hon snart!!!!

sedan kom jenny Benny och vi kollade lite litteratur till vårt kommande examensarbete, vilket inte är det lättaste. Vi gick ner till skolan och kolla lite men vände rätt snabbt då det var tinvis med elever i bibblan. På vägen hem plockade vi upp varsin sallad till lunch som vi sedan mumsade upp i min myslys:) hahha

Nu bjuder dagen på Plugg, shopping med johanna, och en lååång PW. Underbart:)

Så denna Tisdag skall nog gå super med:)

PS: Längtar efter Mnm nått så ini sjutton. hahah bara så ni vet har jag drabbats av Mnm syndromet. aj aj aj;)

Peace och kram// Akay

SKOLSTART och nytt liv;)





Hej hopp alla glada världen över!

nu skall jag nog försöka mig på detta igen. känner att många betydelsefulla människor kanske vill veta vad jag sysslar med om dagarna och vill de inte de så LÄS INTE!

Senaste veckan har bestått av flytt tillbaka till Varberg. Ett litet mysigt kryp in dörr i dörr till min underbara vän johanna. Kommer bli super detta!

Idag har det varit kursintro, sista terminen kommer bestå av två tuffa kurser så det är bara att sätta igång, inget att vänta på.

Annars har jag haft den mest underbaraste sommaren, bestående av roligheter och kärlek. Har träffa den mest fantastiska killen, ja en sån som man knappt trodde fanns i verkligheten ni vet. Så detta får blir ett litet stycke till honom. Ibland tror man att man har det bästa, eller det snarare kanske Är det bästa just i den stunden. Men nu har jag verkligen det BÄsta av Bästa. hahha skulle kunna skriva en hel uppsats om hur lycklig jag är över att ha träffat vad jag absolut tror är mitt livs kärlek. en bild säger mer än tusen ord eller varför inte två!




Annars vill jag även här ge det största tacket som finns till min underbara familj som hjälpt mig genom en tuff tid och som alltid finns där för mig. Fattar inte hur jag skulle klarat mig utan er! ni är helt enkelt bäst.

Nu blir det till att plugga lite grann, eller snarare försöka förstå sig på kurshandboken och komma in lite i matchen. Sen blir det en goe Powerwalk med angelica till kvällen1

nu kör vi framåt gott folk!

Love Akay!

RSS 2.0