tappat minnet.

Ha ha Jag hade nästan glömt bort hur västerviksbor är. Men efter helgen kommer jag ihåg igen.
Jag kom på hur man hade roligt igen, det är bara att släppa all skit och le. Det skall fasen bli mitt nya motto. Släpp livet lev livet. Fan så bra man mår då...

image75

Tack

För en underbar helg alla hemma i vviken. Det var en fantastiskt mysig och rolig helg.

Puss

Spikat och klart

Nu är det äntligen spikat. Lördagen den 12 juli spelar Mats "molle" och jag på visfestivalen i västervik. Så underbart roligt skall det bli prrigt men skojigt.

Imorn drar jag till viken för att repa med molle. Det skall sitta som ett smäck allt vi gör.

Praktiken är underbar. Jag älskar personalen och barnen och känner att jag valt heöt rätt yrke. Ett underbart kreativt yrke som består av glädje:)

Snart skall Pelle spela korpenmatch och jag skall åskaåda.
puss o puss

HELG = JOBB

Oj oj oj denna helg har det hänt mycket.
I fredags när jag kom hem från praktiken var pelle sååå grillsugen, så vi två cus och julle& sandra åkte ner till fästningen och grillade, Pickninck med filt och allt.. SÅÅÅ mysigt var det. Vi gick dock hem runt tio för jag skulle upp och jobba dagen efter. När Pelle och jag kom hem kollade vi på TV lite grannb innan jag somnade ca 11,30. Klockan halv ett vaknade jag och hade världens feberfrossa och kramper i magen. Då tänkte jag nej tusan jag som skall upp och jobba snaret, vill inte bli sjuk. Efter Pelle stoppat om mig med massa filta och gett mig en tablett och legat och klappat på mig så somnade jag om runt tre. Hör och häpnas igår när jag vaknade så mådde jag inte ens dåligt.. hmm SOLsting kanske eller vad tror ni??

Igår jobbade jag medllan åtta och halv sex. Tiden gick fort och det var skoj att stå bakom receptionen igen:) dock hade man gärna varit .ledig när det är så fint väder. när jag kom hem så hade Pelle fixat världens middag. Han hade lagat Black &white plus att det stod en miranda nalle på bordet.. Såå gulligt.. vi hade ett och ett halvt år igår. Det var såå mys. Somnade dock runt tio.

Idag när jag vaknade så trodde jag att jag hade försovit mig.. men så var inte fallet. Tur var väl det hade nämligen glömt att ställa klockan igår. oj oj oj .. Idag är jag helt själv hela dagen på jobbet. skall dock bara jobba till ett. men det räcker kan jag ju säga. just nu har jag massaor att göra och ta itu med. Men idag när jag slutar så skall jag bara vara ledig och njuta av vädret. Sen väntar en tuff vecka med praktik igen., Jga måste bara säge att det är tur att jag tycker mina jobb är såå roliga, annars skulle jag aldrig orka med detta.

Puss på er

Underbara Valborgshelg

image71

Hej alla vänner.
Äntligen funkar bloggen så jag kna skriva om alla mysiga saker som vi varit med om i viken över helgen.

I onsdags när vi kom så hade mamma och pappa grillat, så vi myste och godaste maten. Eftersom päronen var i Tyskland för att tag sen så fanns det en hel del gott att dricka, vilket resulterade i lite fest:) Min gode vän oskar dök även förbi och sa hej=)

På torsdagen kom min underbara Linda och hennes gudomliga son William. Vi hade en mys dag med promenad och bebismys. På kvällen blev det ganksa lugn t eftersom vi var lite bakis allihop.

På fredagen var mamma jag och Pelle på stan och mös. JAg fick lite kl'der av mamma och pappa vilket verkligen uppskattas då man inte har någon egen ekonomi för det just nu. Det var kalasväder så efter shoppingen satte vi oss i hamnen med varsen god galss och gassade. På kvällen dök ann-britt och min käre kamrat molle upp. Vi hae en underbart god kräftskiva. Anledningen var att mats och jag skulle repa till visfestivalen vilket också gick väldigt bra.

på lördagen pluggade jag mest hela dagen. Skrev på min observationsrapport som jag nästa blev klar med.. sååå skönt att ha den gjord då det är en jaävla massa mer arbete att göra innan denna kurs är slut och man börjar jobba. På kvällen begav jag och mamma oss ner mot staden. En liten stund medd mamma är aldrig fel. Vi var på Lars demian på bryggaren,. HAN VA SVINBRA. Mina gamla klasskompisa alexandra och henke spelade med och dem var med underbara, Kvälllen avslutades på briggen med ett glas vin. Eller jag trodde den skulle sluta där, men när vi kom hem så var alla herrar vakna så det blev det coron och chikago.

På söndagen var det dags att bege sig hemmåt varberg igen. Men innan vi åkte så tog vi bilen ut till gränsö för att visa Per vackra västervik. Vi åkte ävne ut till lillön som är som ett paradig, vädret  strålade på oss och livet kändes lätt och underbart. Ända till vi sa hej då.

Men det är skönt att veta att jag kommertillbaka om två veckor igen.. Men då skall jag mest av tiden repa med Mats.. MEn det är svinskojs så det gör inget. Lite tid för famlijen skall det nog finnas:)

TACK FÖR EN UNDERBAR HELG KÄRA FAMILJ:


RSS 2.0