ooj då.. ja ja chat chat

he he ja det kanske är dags att skriva ikapp lite...
Jag börjar från i fredags, då Per och jag tod racern och gasade mot vvik... en riktig låååång och trååååkig resa. men den som väntar på något gott....... eller hur??
När vi kom hem hade mamma lagat så god köttfärslimpa, mums. sen blev det öl och idolfinal. Inte så spännande, man visste ju vem som skulle ta hem vinsten, aja lite sent att börja en debatt om det..
Efter tolvslaget hände det, alltså på lördagen den 8 december, då åkte det på en ring på mitt finger. Per och jag har förlovat oss, och jag är den lyckligaste tjejen som går i ett par skor vill ja lova. Pelleplutt jag älskar dig av hela mitt hjärta.

Sen dök min lillalilla , nej stora stora Linda upp.. min lilla kalaspingla som har en liten pyttis i magen... så fint... har verkligen saknat den lilla skitungen... :) hehe... love ya gumms.
Sen på kvällen bra det av mot bryggaren. Hyllning till Fred Åkerström med cajsastina som dragband, och jag, molle och Tony som förband... Vi ägde fett... Det var den roligaste spelning jag har gjort på lääääänge.. men ack så nervös jag var på första låten som jag körde själv. men när min stöttepelare och  goaste vän, Mats, klev in och hjälpte mig så blev allt bara fantastiskt skojigt... Efter spelningen gick jag ner i logen, då kom rickard och oskar, mina små änglar från gymnasiet, så skojigt alltså, och till råga på allt, fick jag mig en redig surprise, ett tu tre så stod hon bara där. Som nedkastad från himlen... Annika min gos, du är bäst... hi hi hi
Deet var många underbara människor i publiken som ville stötta mig. Min underbara familj, min fantastiska släkt vänner och många fler,.. TACK för ert stöd det betyder massor...
På söndagen var vi hos tommas och mia ocn charlie... lillkillen fyllde år;) Det var jättemys att träffa dem igen... Det var också skoj att få hälsa på en litet sockertroll...
Sen bar det av hem mot varberg igen, och nu får man gå och längta till det händer skojsiga saker igen.. Framtiden ser ut så här:
TENTA imorn... ohhh my god, please help me.... Jag är inte förberedd... Mys med pelle på kvällen.. STÄDA
Lördag: Julgodisbak med Linda gumman... SÅÅÅÅ kul vi ska ha.. ps. glöm inte julmusiken;) + innebandymatch
Söndag: Läsa en bok som heter lek i skolan.
Måndag: Plugga till examination lek med studiegruppen +tvätta
Tisdag: Handla julklappar och komma i julstämmning.
Onsdag:Plugga till examination lek med studiegruppen + tvätta
torsdag: EXAMINATION kommunikation  och lek... På kvällen ska pelle och jag ha en hemma jul... med ljus mat och mys.
Fredag:HEM till vvik och fira jul med familj och släkt.

Till Hallsberg, till pers föräldrar en sväng, tyvärr är de inte hemma... :(

NYÅRSAFTON:
Dunder kalas hos annika och nikllas uppe i stockolm...... vi ska röja fett gumman.. ska bi så kul.. en kväll natt att minnas för evigt.
 
Plugga hela julen... nja lite iaf...
Glad lucia på er alle sammans... See you when i see you... PUSSSSSS
ps: önska mig lycka till, till tentan imorn ds.

RSS 2.0