...sjuk....

Hejsan.

Jag vad skall man berätta.. fins ju inte så möe och säg....
Har legat sjuk hela helgen, skulle egentligen ha jobbat men det fick stå åt sidan.. hade aldrig klarat att jobba men man får så dåligt samvete på någe vis... Ville verkligen jobba ju.. jajaj

Ny vecka , nya tag... Idag måste jag dra mig till skolan, vi har handledning i prijektarbetet... Mår iaf lite bättre nu. men det känns i kropen, man orkar inte många knop asså...

På onsdag är det studiegruppsfest som gäller,,, får ta det lite lugnt bara för på torsdagen skall jag köra till gekås och möta upp familjen på förmiddagen för lite shopping.. eller njae de skall shoppa... jag har i vanlig ordning inte råd.. kanske man unnar sig något litet... får gå och hönga mamma i trasorna så kanske hon bjussar på någe med;);)

Sen skall min underbara famillj vara här hos oss hela valborgshelgen. joppas på finfint väder så i kan guaida omrking dem.. kansek ta ett besök till tre toppar.... om ni har några bra utflyktsbesök så kommentera gärna.. fästningen har de redan sett;)

P=uss

NYA RACERN.

Här är den nya pärlan... Snacka skillnad mot den förra.. Helt underbar att köra.. MEd massa finesser... YYYYYYYEEEEAAAA



Ni kan ju bara tänka er vilke SUPERGLAD kille jag har här hemma nu.... Hoppas man får lova att låna bilen imorn. Jag säger att det är våran bil, men det är Pelleskrutt som äger den...=)

KRam

Det sa bara svish

Så var denna helg förbi.

Torsdagen spenderades med Jenny, med plugg och fest och lite andra skojsigheter.





Fredagen var en dag då jag i stort stät bara sov. Vad hände???

Lördagen var ajg på utbildning för jobbet i HLR och hjärtstartningsmaskin, lite läskigt faktiskt.
På kvällen myste jag med Peller.


Söndagen har bestått av shopping och renovering:)
Pelle och jag gick upp tidigt. Vi båda pluggade lite grann sen stack vi iväg för vi fick för oss att göra i ordning lite på balkongen... Vi köpte lite ny möbler. Se nedan.




Ikväll skall vi bara slappa hoppas jag, är DÖtrött...

Saknar mamma och pappa=)



Kramar till er alla=)

Min guldklimp.

Detta inlägg vill jag ge till min guldklimp Jenny:) Ha ha får man göra så, brorsan säger att jag alltid skriver om henne, men mina vänner förtjänar min uppmärksamhet, så är det bara.. =)

IDag har vi haft en underbar dag. Det började med att hon kom hit så vi fick pluggat en del, gick rätt smidigt och bra faktiskt. Sen efter det satte vi osss i solen och stekte på balkongen, sommarkänslorna var nära, där är det vinstilla och varm, Vi lunchade och åt smoothie och läste tidningar. ölsuget smög sig på, vi får se imoprn om det blir nått med det.=)

Efter det har jag varit ute och promenerat i en och en halv timma i det underbara vädret, inte lika underbart är mitt skoskav, fy fasen för nya skor. DE passar perfekt men ändå får jag skoskav fattar inte. hade velat gå mer men det gick inte, får la skena omkring i lägenheten utan skor om jag skall komma upp i mina steg..

'Just det fick tillbaka en slant på skatten med. ALLTID välkommet...

Imorn skall jag och Jenny mysa igen. Det blir moprgonprommis, (om hälarna tillåter), nybakta frallor till frulle och lite plugg och balkongmys, hoppas hoppas på fint väder...

   (GAMMAL BILD, ca ett år)

Puss puss från en GLAD Anna ..

RSS 2.0