hej alla glaá!

Hej på er alla bloggers..
Länge sen jag skrev, och jag vet det, så tjata inte..
Det är full rulle i skolan nu ända fram till jul, så jag är inte i det socialaste lagaet om jag säger så
Igår klarade ´jag av första examinationen i tsi.kursen, nämligen en panledebatt om läs och skrivutveckling.l skönt...  Nästa vecka har vi grupptenta, veckan efter det enskild tenta och veckan efter  det en examination.. Det är en hård skola det här..
Jag vad händer annars..
I fredags var det fest med min underbara studiegrupp.... Den ägde ända till vi gick ner till krogen, där var det lika trist som alltid, fattar inte ens varför man är så envis med att gå ut.
På lördagen var det innebandymatch. och Pers lag vann, mot hans gamla lagkamrater som spelade i det andra laget.. hehe... =) HEJA capricorn..

I helgen blir det julpynta och plugga och städa för hela helgen, ett glas rött kanske---.MAX, för att hålla igång städlyckan;)

Nästa helg kommer jag hem till vvik.. Längtar jätte mycket..
Till alla er som ringer till mig.. JAG VET ATT JAG ÄR EN DÅLIG VÄN JUST NU. Men jag lovar, jag ska gåttgöra det.. hoppas alla mina vänner kommer till bryggaren på lördag.......

Saknar er alla... PUSS

Jag skulle behöva hinna mera..

fan fan fna nu e man inne i en sån här jättestressig period, med hur mycket som helst att göra. känns lite smätt hopplöst faktiskt. Nu har jag lagt in min förfrågan om att byta till förskoleinriktningen, tror den är bättre faktiskt. och tilll råga på allt är man genomförkyld och febrig. hade helst velat vara hemma idag och bara rå om mig så jag blir frisk. men jag missa tre föreläsningar iså fall. och det känns inte så kul. om jag mår so jag mår nu, går jag nog hem efter en. vi får se...

Tack så mycket min älskade kusin annika för tidningen, det värme i mitt hjärta. kul att du  tänker på mig i dessa skoltider... du  är underbar..

just det det är ju inte bara skolna man vill hinna med snart är det dags för julstök och fest, känns knappt som om man hinner det faktiskt,,, urs och fy...

JAG ÖNSKAR att klockan kunde ha 24 timmar till om dygnet. då kunde jag känt mig lugn, och kunnat haft en fritid, men fritiden får vila ettt tag. lyx för henne.

KRAMAR på er alla goa.

Marina Plaza Helsingborg.

Hej alla mina vänner..
Så var året kommet.. Nu har Per och jag tillsammans tillbringat ett år. Herregud vad mycket det hinner hända på ett år... För ett år och några månader sen skulle jag aldrig gissa att jag skulle bo i Varberg och plugga till lärare. helt sjukt.. tiden för oss framåt, det kan inget göra något åt. Är en vers som stämmer helt och hållet..

Vi ska nu snart bege oss ner till helsingborg där vi ska bo på hotell och äta trerätters och mysa.. vi beställde ett romantic kit set. så när vi kommer fram väntar blommor champange choklad och annat mys.. hopppas verkligen det blirr en helg att minnas... ska bli så mysigt..

Annars är det mcyekt i skolan. startat en ny kurs nu, med hur många examinationer som helst. fattar inte hur jag ska klara detta.. och ni kommer ihåg hur jag kände med allt som skulle läsas i förra kursen.. ajaj det var bara rena barnleken om mman jämför med denna... oj oj oj.. det blir inte mycket fritid om man skall klara och hinna detta alltså..

KRAMAR på er alla

Välbehövt besök

Gud alltså, vad jag behövde mina föräldrar i helgen och som tur var va dem här när jag kom hem från skolan. Urs det är så jobbigt att vara så långt ifrån dem. skulle vilja krama på dem varje dag om jag fick välja.
Älskar verkligen er mammi och pappi. Vi har ätit mysmiddag, bowlat. och så har vi fått massa fina presenter. TACK så hemskt mycket för denna helg..,JAg behövde er verkligen.

Skolan. ja. Tentan i fredags gick ju inte så bra. och en ny kurs börjar idag. det känns som att det är för mycket.. men jag ska försöka ta det lugnare i den här kursen och se om det funkar.. orkar verkligen inte plugga så mycket som jag gjorde i förra kursen... klarade ju inte sluttentan iaf. så det kansek inte spelar så stor roll...

Kärleken. Ja den är bra, mmen som allt annat kan det vara bättre... Men det är bra. Jag har så starka känslor för dn här killen. och tyvärr är den nog inte så bra att känna för starkt för en person. Kan jag verkligen bygga upp mitt liv här för en person?? sånna frågor dyker ju upp i huvudet då oc då, det går inte att komma undan.
Jag måste verkligen försöka ta reda på hur jag ska gå till väga med allt. livet skolan kärleken, hemlängtan hehe , ja livet kan man säga...

Men jag mår bra och jag har det bra.
Puss på er.


RSS 2.0