Jag jenny och garderoben

hahha ikväll har jag haft sååå kul.
Min babejenny kom hit. Först pluggade vi lite till idag, sen kom jag på att jag ville slänga massa skit i min garderob. Det slutade med att jag slängde tre saker bara, Jenny fick tre tror jag.....

MEn det roligaste var när hon ville kolla bland mina skor. HOn skratta ihjäl sig. JEnny är en chick tjej som har högklackade skor i alla dess färger. Min ballerinaskor svarta och vita, svarta och vita fick henne att skratta.. Men när man har storl 42 i skor och är lång som ett tröd så är det inte lätt att hitta skor, och när jag väl hittar då är dem svarta eller vita, samt att jag inte kan ha högklackat... suck suck ilandsproblem.. Ack ack man får la vara glad att man har fötter över huvud taget..

Love ya Jenny benny min skatt..

Idag sticker vi till västervik , hörs nästa vecka,

Puss

Bilder från två veckor tillbaka, bättre sent än aldrig;)

   Trött och utsalgen landar ho i sänga på ett mysigt marina Plaza.

Skål till älsklingen när middagen serverades.. mycekt gottis.

  Min sötis avnjuter en rökig wiskey till pianomusiken i lobbybaren

   Tack mitt underbara hjärta för en fantastiskt myyyysig helg.

Party party, Här har vi  sötaste Jenny sugandes på den stora:)

  Även goa Frida avnjuter än bamsing ala after eight.

Min bejb sötis där.

  Ha ha fortfarande nyktra ju;)

Likaså här, puss på daj fridis.

  Jenny och Frida webcamar med deras goa vän Angelica.

      Ha ha Anna full eller glad eller båda????

      Vidare på fest tilll längan där Janna hade sin sista helg.. Natta och Nadja bjussar på en pose... TACK tjejer.

AVSLUTNINGSVIS måste jag ge er en bild där tjejerna är på topp.-... Snyggast som vanligt (sorry brudar;).


GALET kuliga två veckor....

Puss

FREDAG

Nu är det fredag och en vecka med praktik har paserat.
Det har varit en underbar vecka, det är härligt att komma ut i verklighetetn. Jag gillar verkligen mina handledare och barnen, ja hela arbetslaget. Idag ville jag knappt gå hem då fritidspersonalen lärde mig att göra krympisar. har ni hört talas om sådana????

Nu längtar jag såååå galet mycket efter min familj hemma i viken och mats o linda och allihopa... Behöver lite hmeterapi känner jag... Nu sitter jag här efter en flarra rödvin och plarrar på så stavfel är att räkna med, hoppas iaf det är läsbart..:)

Imorn blire schlagermys med Min älskade Jenny. Hoppas på partydag. en heldag med den underbara bruden, men hon är svårövertalad. men vi får la se vad morgondagen väntar. om vi skall ut så hoppas jag att hon lånar mig en klänning:) får jag Benny?????? hahahha...

Längtar tills imorn helt enkelt:)

Pussis

Äntligen helg;)

Mamma Benny = min min min  söta lilla rara Jenny. =)

Idag drar vi äntligen till helsingborg.

Så jag skriver igen på söndag.

Mys och trevlig helg.
det skall hjärtat och jag ha iaf.

KRAMAR

Dagens...

Godmorgon mina kära läsare, om det finns några kvar vill säga.. haha.-

Idag var jag uppe med tuppen och gjorde en brakstor frukost som jag avnjöt lugnt framför TV. Härligt med inläsningsdagar då man kan strukturera dagen som man vill..

Idag skall jag gå på stan med Jenny. Skall fixa ett par överaksningar till min älskling tillls vi åker bort ihelgen.. Marina Plaza..

Sen skall jag skriva VFU mål, skall ju ut på VFU nästa vecka. Sen skall jag sortera papper i pärmar, har slarvat det sista.. SEn skall jag även försöka jhinna med och plugga till seminariet imorn,,,,

Ha en nice dag..
Nu skall jag möta min underbara vän Benny. för en stadsrunda och en kaffe på eh:) underbart.. Du äör guld värd.

KRam

Berörd

Hej mina vänner.

Gårdagen och dagen har bestått av gestaltningar i skolan. Varje grupp hade tilldelats ett lan och skulle gestalta ett dilemma som fanns i landet... Jag vill bara ge en STOR eloge till alla mina klasskamrater. Så otroligt bra och börarande, det var många gånger som jag satt med gråten i halsen...

Det är svårt att förstå så många orättvisor det finns i denna värld, och ibland blir det bara för mycket att ta in. Nu står mitt huvud helt tomt men hjärtat är fyllt med tragedier.. Nu skall jag lägga mig och kolla på en riktig gråtfilm så jag får gråta ut dagens känslor som förmedlats till mig..

Två underbara dagar.

KRam Anna

Resume av helgen.

Japp har haft en långhelg.
I torsdags hade vi VFU områdesdag, vilken vi följde upp med fest på kvällen. Det var jag Nadja, Frida, Elli, Fidde och Sofia. Även lilla Johanna slöt upp ute på krogen.
Det var stand up på chears & beers.. hmm tror inte jag minns ett ända skämt. hah låter bilderna tala om resten. tihii.. Det skojigaste var nog Fridas och min avslutningslandning i hajenrondellen klockan två på natten. hahah.
Kvällens idoler:


Kvällens fisherman


Kvällens Stjärna  (till höger)


Kvällens Dealer


Kvällens fyllo


Gott & Blandat
    (Frida, jag besparar dig bilderna från rondellen, dem skcikar jag till din MSN sen Tiihiii)

Fredagen= DÖD


Lördagen var jag och kollade på Pelles sistsa match och resten av dagen tillbringades dubbelvikt i soffan, säger bara kvinnovecka. aj aj aja ja...

Idag är det söndag och Anna har pluggat en hel del känns väldigt bra. Sen är jag ju mamma upp i dagen så självklart har jag kollat på Wasaloppet... Just nu håller jag på och kokar soppa. Så den skall ätas, sen blire promenix, hyra film och lite godis till kvällen... Pelle och jag skall MYSA, underbart, det är det bästa jag vet.


Nu laddar vi för en ny vecka.

PS: Jag och min underbara Linda skall på Pink i november, Du Linda snackade med Annikam hon var med allt lite sugen, vi får la se.. DS

Puss alla Glada.

RSS 2.0