VALBORG=VÄSTEVIK

Hej alla glada.

Idag är en underbar valborg trota det dåliga vädret,.
Om ca två timmar så rullar pelle och jag mot min älskade stad och famlij. Ska bli så otroligt roligt och skönt att komma hem trota att man har en del att plugga...

Ikväll när vi kommer hem skall vi grilla och umgås. Vi får la se vad dom händer mer.
På torsdag blir det främmande av Lina och William och kanske jocke.. trevligare sällis kan man ju knappt få:) längatar efter min syster och hennes lille kille;) På kvällen skall vi kanske till stadsparken och mysa samtidigt som vi lyssnar på ett band.
På fredag blir det en hel delpluggande. men på kvällen kommer molle och hans tjej och vi skall träna till vis och ha kräftskiva. så kul.. Måste kolla med molle om vi kan träna lite på dagen med då.- eller någon dag.
På lördagen bir det med en hel del plugg annars inga planer och på söndagen reser vi hem igen.. Kommer bli en galet rolig helg hoppas jag på..

Kramar på er alla.
image59


Andra och sista

God morgon allihopa.

Idag har jag min andra också sista dag på praktiken för denna vecka..
Det är väldigt skoj alltså och barnen är såå goooa..
Idag måste jag försöka ta mig tid till att observera annars kommer jag inte hinna klart dessa dagar.. AJA måste ta tid...

Imorn åker vi till vvik. ska bli så enormt roligt och skönt att träffa veänner och familj igen. Dock kommer jag behöva plugga en del. Bland annat skriva en momentplanering till en av mina lärare kommer ut på besök och ska observera mig i en aktivitet nästa vecka. hoppas på mycket feedback..

nej dags att ge sig av..

Ha en gosig dag i solen. veckans sista sol vad jag har förstått.


Livets utmaningar

Jag säger bara suck till livets alla utmaningar. men om de inte fanns så kanske det inte hade funnits nått att leva för..
Ibland blir jag abraq så trött på vad allt vad mitt liv innehåller. med andra ord. SKOLA , min älskling och lite lite till..
Just nu längtar jag som en tok efter min underbara familj och släkt i västervik, vill bara hem hem hem... men håll i er vvik för nästa vecka kommer jag och då kommer jag rejäääält:)

Vädret har varit gött idag med och jag har tränat....... Rätt gald som ni ser, trots livets alla frågetecken,,,,
Puss på er

image57image58

torsdag då då!

Hej alla bloggare...
Jag vet inte riktigt vad jag skall skriva här för det har inte hänt något speciellt på sistonde.
Idag skall jag ut till min praktikplats och reda ut en hel del frågetecken angående alla våra uppgifter de kommande veckorna.. Hoppas det känns bättre sen.
Idag är det inte lika fin väder som det vart innan, men det är ändå fint. kjolen är på:)

Idag har jag en hel del att göra så nu måste jag sticka..
KRAMAR

Stressad men glad

Hej alla glada bloggare och ickebloggare.
Idag är det en underbar dag här i varberg, otroligt väder och skinande sol-

Idag har vi haft redovisningn på internationellt perspektiv, gick faktiskt ganska bra och det var jätteintressant att se hur de jobbar i andra länder.

Fick reda på att jag blev GODKÄND på bok.tentan vilket innebar att en stor sten föll från mitt hjärta.

Idag ringde även de från jobbet och frågade när jag kunde och ville arbeta i maj. Tyvärr kan jag ju inte så mycket med tanke på allt i skolan + att jag måste hinna hem och repa inför visfestivalen som jag skall vara förband på i sommar... Jag har sååå mycket roligt att se fram emot men såå ortroligt mycket att göra. Fatta knappt själv hur jag skall hinna med allt.

Imorron skall jag åka till linda i falkenberg och plugga och SOLA. Ska bli himla mys.. längtar.. Hoppas man kan få en hel del saker gjorda samtidigt som man kan ha skojs... ska bli kul att umgås med en smålänning.

KRAMAR på er alla.

Wic i mitt hjärta, REDAN

oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj suck puhhhh äntligen kan man andas ut...¨
Jag har bott här ett år och någon annan mer än Per har redan lyckats stjäla mitt hjärta. nämligen WIC. mitt hjärta bulta och ja är kär och galen.. underbar SMfinal och som vinnare står WIC, som från och med nu jag alltid skall vara trogen..

Forza WIC....

HEJA WIC

Ja då var dagen kommen.....
Idag gäller det för WiCs gubbar att ta ut det sista som finns i kroppen och se till att ta hem guldet för andra året irad.
Idag är en fullspäckad dag. sitter här nu klockan elva på morgonen med kvällsmakeupen på mig redan, skall strax svira om till partykläder me.. :)
Viod ca klockan ett skall vi bort till julle och sandra och börja dagen med en ÖL. och en fika...

Klcokan 15,00 är det dags då sitter vi alla spända framför tV:n och skriker för vårt varberg. Samtidigt dricker vi en till öl eller tre.

Efter det nalkas "VINST"middag, som vi blir bjudna på av goa sandra och julle... DÅ blir det ÖL
Sen är det bara att festa hela natten lång med ett par öl.

FASEN så skönt att jag redan gjort veckans två paper..

Puss på er alla wic-fan och ni andra

Turbulens

Min första komplettering kom idag .. Vernissage papret var hon inte nöjd med, men hon hade rättat två grupper och knappt ingen var godkänd.. har suttit nu och gjort kompletteringen så nu är det klart..

Idag har det varit turbulens i studiegruppne.. Vi skall göra ett arbete om barnomsorgen i Belgien och jämföra med sverige, det tråkiga är att vi har två halvdagar på oss och alla fakta är på engelska.. FYYYYYYYYYY FAAAAAAAAAn säger jag....

Ha ha men nu är det fredag och jag skall släoppa det för helgen får fortsätta på måndag då vi även skall redovisa.

En dag av motstånd på skolfronten, inte vad jag behövde nu men mne...

Idag blir det lugnt gick till fem i skolan idag så nu är man en aning trötter.. hehe...
Imorn 'är det äntlöigen dags fär INNEBANDY, jag är större innebandytönt än per.. helt otroligt. hehe,, men..

TREVLIG HELG

kära vänner

Hej allihopa. Snacka om att man är som en berg&dalbana i humöret. Idag har varit en toppendag verkligen. Jag har både fått saker gjort och haft väldigt roligt.

När jag vaknade imorse så gick jag och pelle min upp och avnjöt en kanonmysig frulle tillsammans, bra start på dagen. Sen tog jag tag i min skola Skrev ett paper på en bok jag läste ut i veckan som ska vara klart nästa torsdag. Blev visst fyra sidor. känner mig urduktig, men det bästa är att nu kaan jag verkligen njuta av helgen och inte behöva tänka på plugg..

Sen klockan halv tre begav jag mig till campus och skulle ha mentorsträff, Hon är verkligen underbar vår mentor så naturlig och hjälpsam. Vi benade ut en hel del skaer som skall göras på vfu:n som innan kändes tyngt, men nu känns det mest som en rolig utmaning. Man måste ju misslyckas för att förbättras äör något som etsat sig fast i mitt huvud och det är en rätt frigivande tanke.

Efter det så tänkte jag gå hem, men då kom underbara Linda K i min förra grupp att vi kunde åka ut till tre toppar och äta världens goaste glass och det tackar man ju inte nej till. dock var det ju stängt när vi kom ut dig så iställt åkte vi tillbaka in i staden och fikade på gallerian, En härlig hallon&blåbärspaj. DEt var såååå kul att umgås med lite tjejer. Pillan var med också.. Sååå himla skoj att bara tjöta och mysa. TAck så mycket för det tjtejer...

En lycklig dag..

Alla mina nära och kära långt borat jag saknar er:)

KRAMAR

Lite bättre idag,. men samma börda.

Jaha då var det tisdag..
Idag mår jag lite bättre, men jag har fortfarande alla arbetsuppgifter..
Idag har jag först varit på en föeläsning som var helt OK.
Sen när jag kom hem så satte jag mig och min sjukling på balkongen och åt lunch tillasammans med solen som gassade varmt på vår hud. Efter det sattte jag igång och pluggade, hade knappt pluggat en timma när jag kände mig såå less, då pep det i min mobil och en lite sötis william dök upp på min display. då blev jag genast gladare och pluggade lite till.. Nu är klockan fyra och nu ger jag uppp, tre timmars plugg får fan räcka,,, trots att vi har mängder att göra.. hehe

På lördag är det innebandyfinal, längtar så... Sån himla fest om WIK vinner iår igen,,

Vad hittar ni alla på idag då??

KRAMAR

Formsvacka

Urs uts alla hamnar vi i sådana tillfällen då man undrar vad tusan man gör här, på det stället man befinner sig.. Skolan är väldigt tuff just nu och det är alldeles för mycket att göra innan sommaren kommer. Och tills sommarn skall man hinna repa inför "kommande" spelningar med mera,.. Det finns för lite tid helt enkelt. Inte blir det roligare, när man har en sjuk pojk, och dessutom har jag sjuk hemlängtan idag, vill bara hem till Västervik och familjen, och just nu bort från varberg och alla dessa krav.

Nej nu skall jag gå och sätta mig och läsa en skolbok, några andra böcker hinns ej med;)
Hoppade till och med sista föreläsningen idag, för jag kände att min skalle inte pallade mer krav och info.

Så nog om mig, hur är läget med just dig?

KRAM

FREDAG

Men mamma klart att inte du är en av dem, toker. Hoppas ni får det bra i Tyskland.

Jahapp igår trodde jag att jag skulle vara hemma och plugga , men inte då. Nadja och jag bestämde oss för att gå till B&B., Innan satt vi här och blev fnittriga och tömde två pavor rötjut. HEhe Nadja "försökte" spela gitarhero hehe.. Och sen spela vi mariocart, sen kort där Pelle förlora båda gångerna:)
Det var ganska mycket folk ute faktiskt, så det blev ännu ett glas rödvin på krogen och mycket skitsnack. Tack för myset Nadjababe.

Idag skall jag på föreläsning vid halv elva, sen skall jag läsa lite i en skolbok, sen är det äntligen fredag och helg, vilket innebär slappa... hehe..


Trevlig helg

Panik, men orkar inte med att bry mig...

Hej alla glada..
Idag har man kommit på hur himla mycket det är att göra i denna kurs, men ändå stimar jag inte upp mig så mycket som jag vanligen skulle göra....
Ha ha annars händer inte mycekt, så därför skriver jag inget,,,
Så puss på er goa människor och icke goa människor.. ;)

tjohoo

Helgen har varit en underbar tid tillsammans med min babe... I fredags var vi ute och käkade med beccis och lars, Det var länge sen vi umgicks med dem så det var asnice.
I lördags åkte OPelle och jag en tripp till kållerred, han skulle köpa gitar hero till datan. sen myste vi hela kvällen det var kanon.
Igår var  vi på fotboll i Göteborg, ISKALLT.

Idag har inte hänt mycket hittills , har ibnläsningsdag, såjag har skrivit ett paper som jag senare fick reda på att man inte behövde, kul ONÖDIG tid, men men,
Nu Tvättar jag och ikväll kan Wik avgöra om det går till final eller inte.. FORZA WIK.
Fan jag har blivit en sprotfåne sen jag kom hit, och då menar jag tyvärr titta på sport, det som egentligen skulle behövas är att utöve den själv. är som en levande boll nu, och orkar inte göra nått åt det. he he.....

Puss på er alla kalaskulor där ute;)

Inläsningsdag

Jaha nu sitter man här, sådär lagom mätt efter en god lunch bestående av min älsklings hemlagade chilicorncarne, jag älskar verjkligen den..
Vaknade klockan nio idag och ville inte riktgit stiga ur sängen, men efter mycekt om och men så klev jag upp.. Fixade lite skolgrejer, pratade med min vfu-handledare bland annat. Sen begav  jag mig ner till skolan och fixade lite böcker. 

nu sitter jag vid datorn óch skriver till er och per ligger i soffan och snoooozar lunch, sen skall jag försöka läsa "möten för lärande" och skriva paper.. men vi får la se om jag hitta motivation,, läsa den skall jag göra iaf...

Ikväll blir det attt handla match på nätet.. Pixbo-wic andra semin,, ojo oj det var riktigt jämt sist så kanske detta blir  en riktig rysare. 

Ha gosig dag i detr mulna vädret...

KRAMAR 

ny kurs och soligt väder

Sådär ja nu kan man äntligen skriva här lite igen.

Idag har vi haft kursintro på den nya kursen som heter Leva Leka Lära, den skall bli rolig, men det är sååå otroligt mycket att göra.. har redan fått panik hur jag skall hinna med allt, det är ju inte bara skolarbete utan mann har ju saker att ta tag i här hemma också... jo oj oj  April=plugg för min del,. sen är det ju VFU med massa uppgifter ja ja det rer saj , det brukar det göra.

När Per kom hem idag så tog vi en härlig promenad i solskenet, helt underbart vårväder idag. Vi råkade gå förbi torggrillen och där råkade dem ha mjukglass som vi bara råkade köpa varsen oj oj ,, men det var gott min var chokladdoppad och pers hade tuttifruttiströssel.. mumma årets första uteglass... SOMMAR känsla.

Nu har vi precis kommit hem och skall laga middag, Kött i bröd står på menyn idag... riktigt gott faktiskt, men man är ju inte så hungrig efter glassen... ;) sen ikväll blir det la mariocart turnering mot babe, Ja ska bara vinna...

vad händer hos er då??

KRAMAR

RSS 2.0