Praktik, duktighet och vänskap

Idag har jag återigen haft en givande och go dag på praktiken. Fick vara med på ett utvecklingssamtal vilket var mycket intressant. Kul att få ta del av hur ett sådant kan gå till.

Duktiga har jag och Jenny varit idag. vi har kommit igång lite med våra studier till examensarbetet, skriivt ett misiivbrev och lite. Känns otroligt gött att ha kommit igång med allt... Bra jobbat gumman!

Nu skall jag snart sova, men inte ensam denna natt utan bredvid mig i en annan säng ligger min tösabit johanna. mys mys. fnitter innan sömn är den bästa vägen till goa drömmar.

Eftersom jag inte tror jag hinner blogga mer denna vecka så kan ni här få se lite vad som händer resterande dagar denna vecka.

Min vecka ut som följer:

ONS: Praktik, Stan, Städa, Plugga MYS och TV kväll.

TORS: Praktik, Förbereda samling, Träffa Jenny.

FRE: Praktik, Marcus kommer, Träffa vänner och mysa på kvällen.

LÖR: Ikea och kungsmässan med älskling.

SÖN: Mysdag

Så over and out gott folk.

KRAMISAR // Akay

lite uppdatering! Myshelg

Jahopp så har ännu en vecka passerat och jag börjar känna hur höststressen börjar krypa inpå... Men bara att bita i det sura äpplet och kämpa kämpa, för snart är det slut och då kan jag göra precis vad jag vill!

Haft en underbar vecka på praktiken, trivs verkligen där. Personalen är så bra på det de gör och jag bara suger åt mig lärdomar.

I fredags överaskade min älskade pojkvän mig med ett oväntat besök, vilket kändes och var helt fantastiskt. Längtar så himla mycket till vi får dela vardagen tillsammans babe! Du är det bästa som hänt mig! Kärlek till dig!


Mys mys  Mjukismys bus  frukost on bed <3<3

Middag för två -----> KULBUS

Igår (lördag) var det tjejfest, som allas vår underbaring Nadja hade bjudit in till. Massa roliga lekar och tjejsnack och sång, musik och dans, som sedan slutade på Oskar där jag för en gångs skull hade skoj, brukar inte va toppen där annars, men beror väl på sällskapet kanske! Tack söta rara alla för igår.



Och tack min lilla skånetös för en mysig uppladdning med mat och skratt!




All min kärlek till alla där hemma också, tänker på er hela tiden!!!!!!

Over and out och komentera nu hallå!!!!!!!!!!!!




Tungt just nu! ... tur det går över!

Jag så känns det just nu  TUNGT! Skall försöka förklara.

denna höst är sista terminen i skolan alltså en miljon saker att göra plus examensarbetet. Har en miljon böcker att läsa och en mijon arbeten att skriva;) hahha. Mina dagar ser ut ungeför så här:
kl åtta börjar praktiken, full med utmaningar och reflektioner fram til kl 16. Kommer hem, lagar mat och allt man gör varje dag och vipps är kl 19. Då är huvudet så fullt så jag blir trött bara på att tänka att jag skall läsa en bok, jag läser alltså inte och då blir jag stressad. hihi GALET: Hur skall man få tiden att räcka till???? Ge mih mer tid och ork.

mitt i allt  detta så har jag den bästa tiden i livet, med en underbar praktik och massa underbara vänner omkring mig och en underbar familj och en underbara pojkvän som jag jag vill hinna värna om.

??????????????????????????????????????
Hur gör man? Tips?

sjuk och kär

jaha då har ännu en helg passerat.. Varit och hjälp älklingen med hans flytt från huset, mycket konkande och städande, men alltid mys att få vara tillsammans. Dock har jag dragit på mig någon förkylning och varit vaken halva natten av migrän. urs urs va ont jag hade. Så stanna hemma från praktiken idag och vilat i mitt mörkerrum. Försökt plugga lite med men det är jobbigt när allt är dimmigt. ursa..

over and out!

en tanke till nära och kära

Förra veckan förlorade min kusin och hennes familj en väldigt nära och god familjemedlem, lilla INDY. så mycket glädje som han skänkt oss alla i dessa år. Med sina spratt, cirkustrick och mysiga vita mjuka lurviga päls har han blivit allas vår egen lilla stjärna. En tanke till dig i himlen och en massa kramar till din familj.

//AKay

Dagen innan helg!

Jahaa jaa då var det torsdag kväll och jag ligger här i sängen med lappen i knät. SJUKT trött.

Idag var det en lång dag i skolan med två intensiva föreläsningar varav den sista var väldigt spännande och viktig efter som den handlade om ansvar och sekretess. Två vädligt diffusa men ack så viktiga begrepp inom vårt yrke.

Senare idag tittade johanna in och flyttade hem hit.. sååå mysigt. Känns tryggt att ha henne vägg i vägg, helt underbart. Ett stort hjärta till dig babe!

Imorn har jag seminarium och skola fram till 15, sedna tar jag tåget till Borås och möter upp min babe. Skall mysa med han hela helgen, om än packa en massa flyttkartonger. Men det kan väl vara mys de me. haha som om jag inte gjort det tillräckligt detta halvår, men man har ju iaf rutin på det nu.. hiihih

Nä n u blir att sluta ögonen.

Peace Akay!

Onsdag!

hah ja om ni itne visste det sår har vi redan nått mitten på veckan. Helt galet dagarna bara tickar på.

Idag har jagtvättat och  pluggat, faktiskt läst två kortare böcker och skrivit ett lite paper med frågor. Klappa mig själv på axeln. Skulle skriva VFU.mål med men tycker det är såå förgrymmat svårt...

har såklart även varit ute på PW, men mina fingrar svullnade upp så konstigt så vågade inte gå så långt idag och ta i så hårt. hmm weird.

Nu har jag duschat och sitter och sippar på ett glas rött mumma. Blir popquiz ikväll med emma och Malin. Supertrevligt såhär en vanlig vardag.

Och imorn äre skola HELA dagen, sen kommer Johanna !!!!!!!!!!  Härligt!

annars blir att packa imorn eftersom jag åker och möter upp älsklingen i borås på fredag efter skolan.. Hm bio kanske eller äta ute;)

Nähe sminka på mig ett ansikte kanske;)

Peace //AKay



RSS 2.0