BORING

Är så himla trötter och ledsen just nu.... Här jobbar man alla helger och då frågar många om man vill med ut och då kan man inte för att man jobbar.... Sen när man själv nu är ledig i två dagar är ingen annan ledig. vilket innebär att hur sugen jag än är på att gå ut så är ingen annan det.. blir så trött............................

Kort- Resumé-

Hej alla glada.

Japp nu är det ca tre veckor sedan som jag och familjen tillqvist vistades i Paris. En underbar tid som jag sent komemr att glömma.Vi han med otroligt mycket, däriblan eifeltornet, louvren, triumfbågen, båttur på seine och mycket mycket mer. Tack underbara Lotta och Lennart för denna fantastiska resa.
Kärleken sprudlade

Efter Den resan så jobbade man en vecka, sen bar det av till VIken för att firas födelsedag. Det var så underbart att träffa alla släktingar och vänner igen. Tiden går så fort, vissa hade jag inte träffat på ett helt halvår. urs så lång tid. Jag fick bland annat en webcam som komemr användas flitigt för att träffa dem lite oftare. Sedan på lördagen var det dags för Visfestival. Jag var grymt nervös men som tur var ahde jag ju mats vid min sida. Innan spelningen inne i ruinen så hade vi Pelles föäldrar på besök. Det var första gången mina "svärföräldrar" träffade in päron så det var med nervöst men det blev jätte lyckat. är så glad. Fick ett mangokit av dem från bodyshop vilket är skoj eftersom lotta och jag har blivit mangofreaks. Eller hur Lotta?


BILD 1: Ja och in älskade kusin annika.
BILD 2: Mats, Min kära kollega och vän.
BILD 3: Underbara svärföräldrar Lotta och Lennart,
BILD 4: Gänget som hejade på mig inne i ruinen, - Anette och Gunnar, de var inne då.
BILD 5: Älskling o jag.
BIlD 6: The rockers.
BiLD 7: Jag och söta wille. Willes mamma och pappa fastnade inte på bild. Saknar dem redan.
BILD 8;: Min älskade mamma. Världens bästa mamma.
BILD 9: Min päron, Saknar er redan och TACK för en underbar tid som vi haft nu. längtar redan tills vi ses igen,


Till alla er som jag träffade under vecka 28 och 29, Tack för ett par oförglömliga veckor.

Puss & KRAM

Oj oj oj snart kommer uppdateringen om mitt hektiska liv.

Imorn väntar härliga berättelser om PARIS, Födelsedag och stört av allt Visfestivalen. Håll till godo.!!!

KRAMAR

RSS 2.0