Back to school from a wonderful weekend

Japps Tallinresan var helt underbar..... TACK snälla familjen.....

Lite bilder:




Nej nu börjar idol och jag skall plugga efter det.. GALEN kurs nu men det kommer sägert gå bra.. jag gör som mamma säger, pluggar i veckan och är ledig på helgen. det mår man bäst av..

KRAM KRAM

MYS och längtan

hej min vänner.

igår var en helt fantastiskt mysig dag... För det första var jag ledig och trodde jag skulle plugga men det blev inte något gjort.. istället tränade jag i två timmar samt att jag var ute och gick. DUKTIG ANNA. Men det känns i maggen idag men det skall det la göra.. När pelle kom hem tog vi på oss myskläder och åkte till blå dörren och åt middag. efter det åkte vi till halmstad. Fotboll örebro-halmstad. det var riktigt pissväder, men samtidigt riktigt mysigt att sitta å¨läktaren under ett tak , med pelles arm runt mig. Vi hae fotbollsfest med choklad och dricka... på vägen hem spöregnade det verkligen. pelle sprutade då med spolarvätska för att inte vindrutetorkarna skulle låta så mycket, då hänger sig pumpen och det kommet spolarvätska hela tiden. där står vi ute i pisseregn och försöker hitta säkringen till den och dra ur den. vi lyckades... säng..........

Idag skall jag till skolan kl nio och redigera film, sen har vi littsem,. sen skall jag till läkaren. efter det skall jag hämta ut Williams lilla present. sen hem och tvätta och se på TV.- Idol  topmodel, vem kan slå filip och fredrik... :)

Onsdag skall jag träna på morgonen och tvätta. sen skall jag till skolan mella ett och fyra, när jag kommer hem blir det packning och mys med pelle för att på tordag dra till vimmerby, vvik, och tallin.. Längtar som en TOK.

Nej Ankan har inte glömt att jag skall ringa digf mitt hjärta..;)
Vad händer hos er då??

Puss

oppps

GLÖMDE UTMANA MIN KÄRA ÄLSKADE MAMMA.

MAMMA DU ÄR UTMANAD:)

Ni som läser nu gå neråt där ligger ett till nytt inlägg...

KRAMAR

Artprov och utmaning.

Ja ni prov och prov, det var nog det lättaste jag varit med om skrev provet på fem min och alla rätt. känns kanon..

GRATTIS PELLEPLUTT MIN BABY FYLLER 24 ÅR IDAG/ PUSSAR!!!

Sen har jag blivit utmanad av Linda K med, måste ju antas:

5 saker i min frys: Grytbitar, blåbär, wokgrönsaker, frysklampar, kyckling.
5 saker i min handväska: plånbok, kalender, tändare, parfym, tyvärr ciggaretter.
5 saker i mitt badrumsskåp: rakhyvlar, peelings, hudlotion, tops, pincett.
5 saker i min garderob: För små kläder, För stora kläder, kastanjetter, leggings och musiknoter;)

JAg utmanar: Ankan, Linda Kron.... och nadja, Önska jag kunde utmana Molle med;)

Trevlig helg på er alla godingar.


På begäran...

Från mamma så slänger jag nu ihop ett litet inlägg. har tröttnat lite på att blogga faktiskt för tillfället.
Idag skall vi spela in en liten film i skolan där jag skall spela nyckelpiga, vi får väl se hur det går. Igår var jag och köpte en DVD- till Pelle från mamma och pappa då han fyller år på fre. fick även beställt en glutenfri tårta... och köpt en present. Annars händer inte mycket idag. skall plugga lite arter tror jag är nägra jag känner mig osäker på. Artprov imorron. GIllar inte att man måste göra dem två och två då det finns risk för glidarfasoner.. men men ,,,, dettta skall nog gå bra bra......

så så hoppas du är nöjd nu mamisen....
saknar er men vi hörs ju ikväll..
kramar

läger!

Hej alla min kära vänner.

Om ni inte kommer höra något från mig idag och imorn. beror detta på att jag är på läger. skall sova ute i vindskydd med skolan och studera naturvetenskap.

puss

Måndag

JApps nu var det en ny vecka igen...

Helgen har varit båda bra och dålig.
I fredags kom penny hit och vi hade svinskoj, senare på aftonen gick vi bort till längan där det hade varit kräftskiva så alla var i full gång, trevlig, kvällen avlutades på beer &bar...

I lördags var jag uppe i göteborg hela dagen och titta när pelle lirade innebandy, jag var med sandra hela tiden och det var skojs... synd bara att man mådde lite kass plus att febern började smyga sig på igen på kvöllen,.. på natten vaknade jag och hade svinont i örat. och ösonbarn som man var när man var liten med öroninflamation en ganska ofta så kändes symptomen lätt igen. Anna har fått öroninflamation. så¨söndagen bestod av vila vila vila... urs purs..

Idag är det måndag och jag har skola från nio till tolv. skall verkligen försöka orka med hela för att sen gå hem och vila vila vila. mår inte så asbra om jag säger så... hoppas bara det blir bättree till onsdag då vi skall på läger , inte jätte skoj om man ärm  sjuk, fick dessutom nyss reda på att tältet vi skulle sova i var trasigt så det blir att sova i vindskydd, bläää..

ha ha nog med mig. hur är det emd er??+

KRAMAR och trevlig veckostart.

gekås

Hej mina kära.

Idag har jag och min goa jenny vart på gekås.
Vi körde i rallyfart dit. eller det kändes så iaf för tiden gick s¨å fort när man satt och tjöta skit med jenny penny.
Väl där shoppade jenny och jag lika dan träningsskor fast i olika färg. vi skall ju börja träna snart. jag svart och hon vita. Black & white,= me an her:)
Jag shoppade även ett par andra skor och massor med fina kläder..

Väl hemma igen så har jag pratat med mamma och pappa på webben. så himla skoj att man både kan se och prata med varandra. känns som  om vi satt över en fika:) love them.

Puss o puss

RSS 2.0