SÅÅÅÅÅ

SÅdär då var första riktiga skoldagen avklarad. Om jag ska förkorta den så kan jag ju bara skiva hjäääääälp!!! Massa literatur att läsa, minst 200 sidor i veckan, massa stenciler, massa tjejer.. he he bara tre killar av 70 personer. Redan massa läxor.. Detta kommer bli tufft, men tar jag det bara lugnt och litar på mig själv så kommer jag klara detta, tror och hoppas jag.. Imorn har jag inläsning av literatur hela dagen,med det menas att man studerar hemma från åtta til fyra. Det kan behövas om man ska lyckas sätta sig in i den första kursplanen.. Detta ska bli mycket spännande att se hur det går.. HE HE

Vad händer hos er då??
KRAMAR

BORÅS

SÅ där då var första skoldagen avslutad. Körde upp till Borås i morse, gick upp vid halv sex, lite segt. Hade väl egentilgen inte behövt åka på detta men det var roligt. Träffade inga från min klass dock, men det kommer ju imorn.

Mer info kommer.. '
KRAMAR

en dag kvar

Jahopp, idag är det torsdag, alltså bara en enda dag kvar tills jag åker hem till Varberg igen!
Idag har jag varit med pappa ute i skogen och plockat svamp, vi hittade en hel del faktiskt. Ett ställe var det verkligen fullt på, kändes som om man var i en saga när man bara satt stilla på ett ställe och plockade upp svamp efter svamp. Tack pappa för en underbar dag i skogen med dig, betyder mycket.
Ikväll kommet Mats och Annbritt hit. Mats och jag ska repa lite, Sen blir det kräfskiva. mums såå himmla gått.
Det ska bli riktigt härligt att se Per imorn igen, har verkligen längtat efter honom. Trodde inte jag skulle längta så HÄR himla mycket,, Det måste ju verkligen betyda kärlek:) Jag är mycket glad.
Det känns dock som om jag inte träffat mamma så himla mycket, har lite dåligt samvete, men jag hoppas att hon förstår. Eller egentligen vet jag att hon förstår, hon är juh trots allt världens bästa mamma. Jag älskar dig mammi!!
Nehe nu har jag inte så mycket mer att skriva för dagen. Kanske återkommer ikväll, Annars så hörs vi imorn igen!

KRAMAR KRAMAR KRAMAR

speedway

jaha nu har man asså varit i vvik en dag... :)
Igår när jag kom var jag väldigt trötter, men vaknade till när min gulliga kusin Annika kom.. Vi satt och pratade en stund om sånt som hänt sen sist,,, Sen åkte vi ut till lögabergen, Där visskolan skulle fylla in de nya eleverna. Det var tävlingar och mycket musik, Annika och jag satt mest på avstån och snicksnackade.
Imorse kom Linda till mig och väckte mig sju på morgonen. Måste ju säga att jag var väldigt trötter då me:) Vi åkte upp till kvantum och köpte frulle, som vi njöt av samtidigt som vi kollade på en film som mamma filmat från i somras.. Sen kom matex mia me.. möe trevligt,, Vi åkte ner till city och kollade runt., Kändes mest som man sprang omkring.. he he, men det var la det vi gjorde typ!
Ikväll har jag och familen varit på speedway, där mötte vi mats och anbritt som ska komma till oss på tors och äta kräftor. Mats och jag ska även övba då till f. Åkerström, Det ska vi även i morgon bitta vid nio. Så nu e det nästa dags att hoppa i sängen..

Pelle Per, min lilla älskling. om dui läser detta så ska du veta att jag saknar dig sååå grymt mycket.. Mitt hjäsrta bankar hårt för dig..
Godnatt kramar till er alla.

nu bär det av!

nu kommer snart per och hämtar mig. och det bär av mot vvik!!!
Håll till godo!

seg lördagkväll seg söndag morrn...

gommorron alla !!!
urs igår kväll hade jag skapligt boring.. fu tusan..
Per var ute med grabbarna ich mina tjejpolers här var upptagna... stackars stackars mig:(
Satt hel ensam hela kvällen och tyckte synd om mig själv men men så kan det var ibland eller hur???
Lika segt var det imorse när jag vakna, en tröttis kille brevid sig i sängen och man skulle upp och jobba... Men nu vänder det nu e det min tur att ha roligt... Sista dagen påå jobbet och sen packa och leka med killen.. Sen bär det av mot västervik imron. Ska va där en hela vecckan.. utom helgen.. fan vad jag ska ha roligt.. hoppas nån har tid att umgås bara...
MATS!! Hoppas du är lite ättre i armen så vio kan spela lite..vill verkligen ha med dig på detta.. Skulle vara såå himla skojigt.. Sen ska jag gå på min första speedwaymatch för i år på tisdag.. SÅÅÅ skojigt... Sen ska jag träffa min lilla underbara kusin Annika.. och Linda och oskar. Mamma o Pappa, plocka svam, brorsan.. herregusse hur ska man hinna..:) he he men det sak bli såå roligt...
-MEn PER!!!!!!
- Jag kommer längta ihjäl mig efter dig min underbar hjälte.... Men på fredag har vi vår dag med bamboo och bio...1:) kanske hotell!!!;)
Älskar dig!!
Älskar alla !!!

lördag!

Jaha nu var det helg igen!! och som vanligt står man vid receptionsdisken och ler!:) he he.
- Good day, have you made an reservation! he he lite uttjatat, men det är skoj
Nu är det bara 2 dagar kvar tills jag kommer hem.. och "sista" dagen på jobbet imorn... Har beställt mina sförsta fyra skolböcker nu. Blev lite billigare en väntat 1020kr..
Igår hände det inte så mycket lars och bettan skulle bort så dem kunde inte leka med oss sen iaf... :( ledsen!
Annar sidag är det inget planerat.. Ska la börja tvätta och packa lite.. men jag tror jag kommer tvättas när jag kommer till vvik istället.. torkskåp ju=) ja ja
 ha en fin LÖRDAG!

fredag, sol, kär

Hej alla glada!!!

Alltså jag är såååå jävla glad..Jag har verkligen den bästa killen man någonsin kan önska sig.!
Han är sååå fin... PER du betyder allt för mig, fatta allt:)
annar är det bäst just nu solen skiner och man känner sig kär och lycklig... För er som inte fattat så är ja jätte KÄR!!
he he!
idag jobbar jag till kl två.. Sen ska jag ner till campus bibblan för första gången och låna en bok... joppas den finns bara,.. Sen ska jag hem och beställa litteratur till skolstarten för över 1500klr. fatta va fattig man kommer var i tre år.. helt sjukt:) men men....
Ikväll ska vi hem till larry och bettan och hitta på något.. ska bli asskoj var jättelänge sen vi gjorde något med dem!!!
igår kollade vi på korpen och dem vann ihgen... yes!!!!! trots att dem spela rent ut sagt skitdåligt;) he he förlåt grabbar men det är den bittra sanningen...
Nu e det bara en helg kvar innan jag kommer och hälsar på i vvik.. ska bli jätte roligt!!!
hoppas på mycket aktiviteter och massor av kramar!!!
Det var allt för nu!
Puss på er alla glada!

torsdag!!

idag slutar jag lite tidigar ska iväg..
ikväll blir det korpfotboll för hela slanten,hoppas dem vinner igen..m Det är väldigt roligt att titta på dem faktiskt...
vet inte, har inte såå jätte mycket att skriva idag känns det som.. Övar åkerström för fulla muggar , men det är svårt.. hoppas att få lite hjälp av min bättre hälft mats molle molin:)
Sen ikväll blir det potatis och purjosoppa.. Ska bli hur gåttt som helst.. i kylan!!! Känns som höst här nu. Regningt och grått grått grått.... fy fabian!!
ja ja så el läget!

Puss

tisdag!

god morgon!

Just nu e man inne i en sån period då man unddrar hur man ska hinna med allt man har att göra. Inget är heller enkelt, alltid e det något strul!
Idag jobbar jag till två eller längre, sen ska jag kanske hem till Marie och beställa skolböcker via nätet. Sen e det städning som gäller hela kvällen vi aska storstäda.
Mitt jobb är såklart att städa toaletten , ska även putsa fönstren..
Om ni ska hitta påå något skoj kan ni inte skriva det då, och pigga upp mig lite!!
Annars händer inte såå mycket, va och tittade på korpfotboll igår. Pers lag vann såklart. Det va roligt.
ja ja annars händer det inget alls! kram på er

impusiva jag!!

oj oj oj ibalnn e man bra knäpp.:) he he.
nu fick jag ett käppryck.. beställde klipptid.!!
Blev sååå sugen!
he he

måndag igen!

Hej alla min vänner..
Så var det måndag igen och en ny vecka börjar ta sin form. Sista veckan på jobbet och mycket att fixa med innan skolstart.. Idag ska jag gå och köpa kurslitteratur för tusen kronir.. Känns inte såå bra. Men gud vad skoj det ska bli att börja skola. Längtar faktiskt.. Men först ska det bli såååå skönt att komma hem till vvik en vecka!
Idag efter jobbet ska jag ner på stan och kika runt.. Älsklingen fyller juh år snart...
sen ska jag hem och putsa fönster och fixxa lite.

vad ska ni göra idag..``??

kommer hem!

vill  bara meddela alla vvikare att jag kommer hem mellan 20 och 24 alltså om en vecka. stannar mån till fre...
Annika då ska vi umgås.,,
Mats då kan vi öva in nått jävligt bra..
ogge.. då kan vi ses,,
Per´.... kommer längta sjukt efter dig!

hej alla tokisar!

Vad skoj med så många komentarer, det gillas..
Jaha nu ska man berätta om gårdagen...
Jag kom hem från jobbet åt mat och fixxade i ordning mig..
Sen gick vi bort till ciz för att se två matcher fotboll vi tippade och,,,
Mellan liverpool och astron villa tippade jag 2-1 och att det första målet skulle komma i 31 minuten... fatta att mitt tipp gick in helt och hållet.. vann 100 kronor.. kul...
Sen gick vi till bank och spelade biljard och drack en massa drinkar.... sen gick vi till sociten och dansade ända tills dem stängde, var riktigt rooligt... efter det gick vi ner till barnens stran och tog ett nattadopp, var såå varmt i vattnet., men jag hade lite otur och blev bränd på en brännmanet... gör ont idag svider och kliar....:(
idag sov vi till fyra. fatta vad länge.. så hela lediga dagen är borta..
Gårdagen va skitkul...

vad hittade ni på i helgen då???
familjen!!! jag saknar er:)
KRAMAR

bra dag!

Goder morgon.. oj oj va skönt idag är det lördag och jag står på jobbet lite smått bakis efter fem lakritsshottar igår..he he--
imorn ärjag ledig.. såå skönt det ska bli... vi ska på fest ikväll.. killfest..mren jag fick följa med.. *Blev väldigt glad faktiskt för det. Alla tjejerna skulle juh jobba idag..
Vad ska ni hitta på i helgen!??

KRAMAR till alla mina vänner

åska!!

nu stårjag och jobbar och åskan går som bara den, eller rättare sagt gick.... det har slutat nu!!
PEr fråga om jag ville komma bort till hans vän när jag slutar men jag vet inte.. man e ju ganska trötter efter jobbet och så en tidig dag imorn me... fan va gött det ska bli att va ledig söndag...

Per längtar efter dig...

vaknat!

så då har man äntligen börjat vakna till liv!!
Börjar jobba vid två idag alltså jobbar jag kväll. :)
imorn jobbar jag morgon sen e jag ledig söndag. äntligen kanske man kan hitta på nått roligt...
Men päron ska ju på lagfest så jag får hitta på nått med nån annan!!
nu skulle jag vilja komma hem till vvik ett tag. känns som om det behövs...:)
Men det är ju sååå lååångt att åka..

vi hörs!vi tänker på er:)

fredag

god morogn alla glada..
¨
nu sitter jag här och funderar på om jag ska lägga mig igen och slappa.. e sååå himla trötter.,.
kul molle.. jag ringer dig i helgen..
nje jag går och lägger mig igen skriver mera sen!
KRAM

FRED ÅKERSTRÖM!

hejsan!!
nu har jag suttit här och funderat på vilka låtar jag ska spela den 8 december...
hade så gärna velat haft nån som kompat med mig... hade vart lättare om man hade någon att kläcka lite idee´r med.... suck!!!
ska fundera lite på om jag ska prata med min molle kanske , men blir ju svår när vi inte bor i samma stad!!
Nån som har nått förslag hur jag ska gå till väga..????

Vad offrar man inte.

Trots stor hemlängtan så mår jag otroligt bra ska ni vet.

Jag offrar allt, fast jag vet att ALLT kommer finnas kvar.
 

torsdag!

hje alla glad...
Här står jag på jobbet och "jobbar";)
Man börjar bli lite trötter nu för tiden..
Annars är allt bra vi letar nny soffa och vill handla massa nya sakeer. ,men det kostar ju tusan multum:(
Man har tyvärr inte råd med allt man vill ha....
När jag kommer hem ska jag börja öve till Fred Åkerström konserten. Har blivit biokad till två bröllop nu nästa år utan att egentligen anstränga mig... Känns jätteskoj.:)
ikväll ska jag gå och kolla på korpenfotboll också.. Per spelar..  ska bli myyyyyys!!!
He he vi är så kära:)

saknar alla hemma i vvik dock!! all släkt mamma o pappa o johan!
Jag saknar alla vänner.. syster annika saknar dig massa min gumms..image2

RSS 2.0